28 Nov
28Nov

Ismét eljött egy új hét, új lehetőségekkel. Most kivételesen nem követtem annyira az eseményeket, úgyhogy főleg a technikai dolgokra fogunk ránézni.

A Bitcoin grafikonján azt láthatjuk, hogy hétfőn egy kisebb esés után az ár ismét emelkedőre fogta egy "V reversal" formájában(azt a jelenséget hívjuk így amikor az ár közel ugyanannyi idő alatt teszi meg visszafelé az esés mértékét és ez gyors ütemben történik; a bekarikázott részre gondolok).

Én úgy gondolom, hogy 

az ár jelenleg inkább felfelé húz mint lefelé, 

úgyhogy a héten, vagy jövőhéten 17ezer és 18ezer dollár környékére várom a Bitcoin árát,  amennyiben persze sikerül megtartania a 16ezer dollár körüli szintet. Ahhoz persze, hogy ez megtörténjen "hozzá kell járulnia" az S&P500 tőzsdeindex mozgásának.

Az előző héten tárgyalt zászló formáció úgy is viselkedett, ahogy azt vártuk, azaz felfelé mozdult el az ár, azonban úgy érzem már nem sokáig. A hetekkel ezelőtt bejelölt 4100 körüli szint erős ellenállásként fog viselkedni, de ez a mozgás elég lehet, hogy a Bitcoin-t a várt magasságokba vigye.

A dollár gyengülése is segíti ezt az ügyet, ami jelenleg számomra picit érthetetlen módon mozog, azonban úgy vélem, hogy az EUR/USD árfolyam paritás körülre fog menni a közeljövőben.

Természetesen a héten minden kiderül, remélem minden úgy alakul, ahogy azt elképzeltük. 

Jövő héten pedig ismét elemezzük a grafikonokat, addig is sok sikert mindenkinek a kereskedéshez.

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.